Marketinged központja.
A jó design gyorsan megtérül.

Mitől lesz hatékony a honlapod?

 • Minden aloldalt egyetlen konkrét célnak rendelünk alá
  Ez a fajta szemlélet előny a keresőoptimalizálásban és az AdWords hirdetéseknél. Áttekinthetőbb lesz a weboldalad.

 • Jól struktúrált sales oldalakat készítünk
  Úgy építjük fel honlapod, hogy rendszert alkotva erősítse vállalkozásod, és segítse marketinged.

 • Értékesítési tölcséreket alakítunk ki
  Sokszor már nem elég egy űrlap, vagy egy jól hangzó termék. Érdemes értékesítési tölcsért kialakítanod, hogy kis elköteleződésekkel is kapcsolatba tudjanak lépni veled.

 • Hitelt teremtesz vállalkozásodnak
  Az átgondolt struktúra és a letisztult, gyors honlap jó képet fest vállalkozásodról, és megbízhatóságot sugároz a látogatóid felé.

 • Nem csak honlapot, hanem honlaprendszereket építünk neked
  Mi a különbség? Egymáshoz átgondoltan kapcsolódó oldalakat hozunk létre, amelyek végigvezetik látogatóidat a belépő termékeden keresztül a legnagyobb profitot hozó szolgáltatásodig.

 • Mobilbarát felépítés
  Garantáltan mobilbarát honlapod lesz, mert e nélkül ma már nem tudsz előre kerülni a keresőben, és a hirdetéseid is drágábban jelennek meg.

 • Haladó SEO beállítások
  Nagyon fontos elem, amit sokan kihagynak. Nem csak a felszínes beállításokat kapsz tőlünk, hanem meta leírásokat és oldaltérképet készítünk, optimalizáljuk a képeid, és felgyorsítjuk a honlapod.

 • Elemzés és optimalizálás
  Létrehozzuk Google Analytics fiókodat és integráljuk a honlapodra, így elemezni fogod tudni a látogatók tevékenységét, az eredmények alapján pedig javítani a weboldalad.

Honlapod megújítására van szükség, ha:

Honlapod az online marketinged fő eleme. Itt építed a listád, ide érkeznek látogatóid, és ha bármilyen úton új kapcsolatra teszel szert, ez lesz az első, amit megnéznek vállalkozásoddal kapcsolatban. Ezért nagyon fontos, hogy jól konvertáló, letisztult, könnyen kezelhető weboldalad legyen, ami a legfontosabb eszközöd az ügyfélszerzésben, és sok esetben azok kiszolgálásában is.

Ezek a kérdések segíthetnek a tervezésben:

 • A céloldalak inspirálják az embereket, hogy kapcsolatba lépjenek veled, vagy csak esztétikusak, de kevés értéket közvetítenek?
 • A cselekvésre ösztönző gomb megfelelően konvertál, működik vevőszerzésre?
 • A honlapod szövegezése nem túl szakmai, vagy nehezen emészthető?
 • Honlapod kinézete, stílusa megfelel vállalkozásodnak, és a célközönségednek szól?
Minden vállalkozás életében vannak változások, változhatnak a prioritások, a fő termékek, esetleg új értékesítési módszerek kerülnek kipróbálásra. Például ha az új cél a leadek gyűjtése, belépő termékek és értékesítési tölcsérek kialakítása, vagy esetleg több CTA elhelyezése, akkor a honlap újragondolása fontos mérföldkő a célok elérésében.

Ezek a kérdések segíthetnek a tervezésben:

 • Változott a marketing stratégiád honlapod elkészülése óta?
 • A marketing stratégia változása érintette az értékesítési tölcséred?
Nem győzzük eléggé hangsúlyozni, milyen fontos hogy a honlapod támogassa azoknak a céloknak az elérését, amiket kitűztél magadnak, és milyen fontos szerepe van a marketingedben. Ma már nem elég megjelenni egy weboldallal az interneten, annak jól konvertáló, átgondolt tartalommal is kell rendelkeznie, ami elnyeri a látogatók bizalmát, és segíti őket az információk megtalálásában.

Ezek a kérdések segíthetnek a tervezésben:

 • A látogatók könnyen megtalálják a legfontosabb információkat, mint pl az elérhetőség?
 • A honlapod navigációja egyszerű?
 • A fontos tartalom nincs elrejtve?
 • A termékeid és szolgáltatásaid aktuálisak?

A webes forgalom egyre nagyobb arányban érkezik mobileszközökről (ez jelenleg kb 17-20%). Ha a weboldal nem reszponzív, akkor nem csak ezeket a vevőket veszíted el, hanem hirdetéseid is drágábban jelennek meg, és még a keresőkben is hátrébb csúszol. Kulcsfontosságú tehát, hogy ellenőrizd weboldalad mobiltelefonról is, és ha az nehezen olvasható, bele kell nagyítani a navigáláshoz, akkor feltétlen érdemes átalakítani. Ez ma már nem nagy költség, érdemes belevágnod.

A minőségi tartalom nagyon fontos, új ügyfeleket lehet vele szerezni, megtartani a régieket, és még a SEO-t is javítja. De csak elvesztegetett idő, ha azt nem lehet megtalálni. Ezért ha változtatni szeretnél tartalmi stratégiádban, akkor jó döntés a honlapodat is átgondolni.

Ezek a kérdések segíthetnek a tervezésben:

 • Ügyfeleid könnyen megtalálják a tartalmat?
 • A bejegyzésekben el van helyezve cselekvésre ösztönző gomb, ami segíti célod elérését?
 • A Google keresővel meg lehet találni az indexelt tartalmad?

Nem kell minden esetben változtatni a honlapon, ha átrendeződnek a piaci viszonyok. Viszont érdemes időnkét ellenőrizned konkurenciád weboldalát, és ha úgy látod, hogy az sokkal jobban megfelel célodnak, mint a saját oldalad, akkor eljött az ideje a módosításnak. Ha úgy érzed, elkezdesz visszacsúszni a találati listán, elemezd az előtted szereplő honlapokat SEO szempontból, mik lehetnek azok a különbségek, amik ezt a változást eredményezték.

Ha már elavultak a különböző kiegészítők, amiket honlapodon használsz, akkor azok weboldalad lassúságát, esetleg sérülékenységét okozhatják. Érdemes ezeket felülvizsgálni időnként, és ha ilyet találsz, az eszközöket lecserélni.

Ezek a kérdések segíthetnek a tervezésben:

 • Jól működnek ezek az eszközök?
 • Lassítják honlapod betöltődését?
 • Rendelkezésre állnak új, továbbfejlesztett megoldások?
website-redesign

Haladó keresőoptimalizálási beállítások

Kerülj a találati lista élére

94%

TUDTAD? A felhasználók több mint 94%-a csak a Google első oldalán lévő találatokra kattint, és közülük is több mint 63% az első három organikus találatra.

Ha a honlapod nem jelenik meg az első találati oldalon, az azt jelentheti, hogy vállalkozásod lényegében nem létezik a keresésők számára és forgalmat csak fizetett hirdetésekkel tudsz a honlapodra irányítani.

Ne alkalmazz barkácsmegoldásokat, mi sem tesszük. Rossz SEO-val nagy hibákat lehet okozni, amiket hosszú idő kijavítani. A Google hivatalos iránymutatásait követe tudod hosszú távon biztosítani céged sikerét.

Small-Businesses

Ha nem foglalkozol a keresőoptimalizálással, az olyan, mintha egy eldugott mellékutcában nyitnál üzletet.
Gyakorlatilag lemondasz a betérő forgalomról.

A modern SEO három pillére

Biztos alapokra helyezzük a honlapod, hosszú távon is értéket teremtve vállalkozásodnak.

Egy weboldal keresőoptimalizálását, akár csak egy építkezést, az alapoknál kell kezdeni, ez pedig a technikai SEO. Legyen gyors a honlap, világos az elrendezése, ne legyenek benne törött linkek. Ha ez rendben van, jöhet a tartalmi rész, az on-page SEO, azaz érdekessé és átláthatóvá kell tenni az oldalt a látogatók számára, valamint jól olvashatóvá a kereső részére. Ha pedig végeztünk a technikai és tartalmi SEO-val, akkor jöhet a kapcsolatépítés, a hivatkozások begyűjtése különböző oldalakról, vagyis az off-page SEO.

Honlapod keresőoptimalizálását – akár csak egy építkezést – az alapoknál fogjuk kezdeni, technikai SEO-val. Legyen egy gyors honlapod oldaltérképpel, világos elrendezéssel, amiben nincsenek törött linkek és egyéb technikai hibák. Ha ez rendben van, következhet a tartalmi rész optimalizálása – on-page SEO – , amikor kulcsszavak megfelelő használatával, képek alt-tagjaival, meta leírásokkal tesszük átláthatóbbá az oldalad, és jól olvashatóvá a kereső részére.

ÜZLETI WEBOLDALAK

Mit nyersz, ha mellettünk döntesz?

Teljes marketing stratégia

Közösen dolgozzuk ki honlapstratégiádat, kulcsszókutatást végzünk, és ezek alapján építjük fel weboldalad.

Marketing szemlélet

Honlapodat nem csak design termékként, hanem marketinged szerves részeként kezeljük, és konverzióra optimalizáljuk.

Keresőoptimalizálás

Haladó SEO beállításokat végzünk el a honlapodon, biztos alapokra helyezve későbbi marketinged.

Reszponzív design

Csak mobilbarát weboldalakat készítünk, így minden eszközön megfelelően fog megjelenni üzeneted.

Pontos és gyors kivitelezés

Tartjuk magunkat a megbeszélt határidőkhöz.

Mérőkódok elhelyezése

Honlapodat összekapcsoljuk Google Analytics fiókodal, és megmutatjuk a legfontosabb mérőszámokat, amiket figyelned kell.

Tesztidőszak

Honlapodat alapos tesztet követően adjuk át részedre, de később sem engedjük el a kezed, weboldaladra folyamatos támogatást is igénybe vehetsz.

Lépésről-lépésre

Nálunk elkészültségi fokonként fizetsz a honlapodért.

WEBÁRUHÁZAK

Gyors és biztonságos fizetési megoldásokkal

Modern design

Letisztult, gyors kód segíti a termékeid keresését

Fizetési lehetőségek

Többféle fizetési és házhozszállítási lehetőség beállítása

Kapcsolódó termékek

Upsell termékek beállítása a nagyobb kosárértékért

Biztonságos működés

Elvégezzük a GDPR-nek is megfelelő beállításokat.

Technikai háttér

4 ok, amiért a WordPresst választottuk

freedom-330x250

Függetlenség

A világ legelterjedtebb CMS rendszeréhez nagyon sokan értenek, így könnyebben kapsz segítséget, mintha egy teljesen egyedi kódszerkezetű rendszert használnál. Ez utóbbi olyan, mintha kizárólagos szerződéssel kötne magához a webfejlesztő cég. Nekik jó üzlet, neked már nem olyan biztos.

Security-330x250

Biztonság

Rengeteg lehetőség áll rendelkezésre a honlapod biztonságossá tételére. Épp az elterjedtség miatt a javítások gyorsan érkeznek, és sok cég érdeke az ilyen honlapok védelme. A biztonságos weboldal itt nem misztikum. A megfelelő lépések elvégzése után a tiéd is az lesz.

Custom-design-329x250

Egyedi Design és funkciók

Autókereskedő oldaltól kezdve egyetemeken és webáruházakon át a tagsági rendszerű üzleti oldalakig szinte minden igény és megjelenés megvalósítható a segítségével. Természetesen itt is vannak határok, amikor már egyedi fejlesztés a javasolt, de a WordPress keretrendszer lehetőségei rendkívül tágak.

Gyors és SEO barát

A megfelelő beállítások elvégzésével honlapod keresőbaráttá és gyors betöltődésűvé tehető. A találati lista élén elfoglalt hely nem attól függ, hogy WordPress-t használsz vagy valami mást, hanem hogy milyen beállításokat alkalmazol az oldaladon, hogyan írod szövegeid, és milyen a linképítési stratégiád.

wordpress-logoHonlapkészítés előtt mindig vizsgáld meg, elképzeléseid megvalósíthatóak-e WordPress alatt. Ha igen, érdemes ezt választanod a széleskörű támogatás és szolgáltatások miatt.