Az AdWords fiókodhoz mindig hozzá tudsz férni, ha mi kezeljük azt, és ezt természetesen a legmagasabb hozzáférési szinten (adminisztrátor). Ennek megfelelően változásokat is eszközölhetsz, de arra kérünk, mielőtt ezt megtennéd, feltétlen konzultálj a fiókkezelőddel, mert a korábbi beállítások felülírása jelentősen módosíthatja az általunk várt eredményt, és tévútra viheti az optimalizálást.