1. Igényfelmérés. Megismerjük egymást, felmérjük az igényeid, honlapod célját, fő funkcióit, és ezek alapján felvázoljuk a megvalósítás lépéseit, lehetséges határidejét.
  2. Árajánlat, szerződéstervezet. Átküldjük árajánlatunkat és a szerződéstervezetet, aminek aláírását követően elkezdjük a munkát. Ekkor esedékes az elkészítési ár 50%-a.
  3. Honlapstruktúra. A megbeszéltek alapján elkészítjük a honlapod vázát, fő alkotóelemeit, a menüpontokat és a főoldal felépítését. Ez a struktúrális terv fogja megmutatni, hogy az egyes aloldalak hogyan kapcsolódnak egymáshoz, és ez lesz az alapja a tartalmaknak és a későbbi munkánknak.
  4. Látványterv. Az elkészült struktúrális terv után elkészítjük a főoldal látványtervét. Ez már meghatározza a teljes honlap hangulatát, színvilágát, stílusát,  tartalmazza a főbb esztétikai elemeket, ami alapján a többi oldalt is kialakítjuk.
  5. Fejlesztés. A honlap alapjainak elkészítése és a látványterv elfogadása után elkezdjük a fejlesztést, a tartalomkezelő rendszer (CMS) beüzemelését, a kódolást, és a tervet lépésről lépésre haladva megvalósítjuk.
  6. Tartalomfeltöltés. A honlap tartalmi részét feltöltjük (szövegek, képek, logo), és ennek elkészítéséhez, összeállításához támpontokat is nyújtunk. Nagy mennyiségű tartalom feltöltése külön megállapodás tárgyát képezi.
  7. SEO. Fontos keresőoptimalizálási beállításokat végzünk a honlapon, hogy a Google találati listáján is előkelő helyen szerepeljen a vállalkozás. A honlap a tervezési fázis elejétől úgy van kialakítva, hogy keresőbarát felépítésével segítse a vállalkozás megtalálását is.
  8. Tesztelés. Miután a tartalmat is feltöltöttük a honlapra, már csak a működés ellenőrzése van hátra. Nagyon fontos szakasz ez is, itt együtt vizsgáljuk meg a honlap elemeit, minden megfelelően jelenik-e meg, a gombok és űrlapok megfelelően teszik-e a dolgukat.
  9. Analitika. Elhelyezzük a legfontosabb mérőeszközöket a honlapon (Google Analytics, Search Console), amik a későbbi marketing tevékenység alapját fogják képezni.
  10. Átadás. Nyilvánosan elérhetővé tesszük a honlapot, de nem hagyunk magadra ezt követően sem, észrevételeidet, javaslataidat továbbra is örömmel megvalósítjuk, az esetleges hibákat természetesen javítjuk, és felmerülő kérdéseidre készséggel válaszolunk.